Realov insajder: Ancelotti razmišlja o mini revoluciji. Modrić nije dio nje

Foto: Profimedia

NAKON sedam utakmica nove sezone Carlo Ancelotti je stekao uvid u to što mu je potrebno kako bi izvukao najviše iz momčadi i odlučio se za ono što insajder Jose Felix Diaz naziva mini revolucijom. Komentator Marce i El Chiringuita, sjajno upućen u situaciju u Realu, donosi vijest o velikoj promjeni u taktici i postavi momčadi. Tvrdi da će Realov trener uskoro početi igrati s četiri veznjaka. To je prilična promjena jer je španjolski i europski naslov osvojio s momčadi posloženom u 4-3-3 ili 4-2-3-1. 

"Ancelotti kreće s postavom u kojoj su četiri veznjaka. Posebno će ju koristiti na gostovanjima i u velikim utakmicama. Prva od takvih je skori gradski derbi protiv Atletica. Veznjaci koji će biti starteri su Camavinga, Tchouameni, Valverde i Bellingham. Kako bi se napravilo mjesta za njih, bit će žrtvovan jedan napadač", piše Diaz. To dakle znači da će u napadu najvjerojatnije otpasti Rodrygo jer teško je zamisliti da na klupu odu Mbappe ili Vinicius. 

Hrvatskim ljubiteljima nogometa je kod ove promjene najvažnije to što bi onda Luka Modrić (39) i dalje ostao rezerva Reala iako novi sustav znači da igra jedan veznjak više nego što ih je trenutno u sastavu. Od sedam utakmica ove sezone Modrić je od prve minute igrao samo dvije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.