ZANIMLJIVOSTI

Izgleda da ništa od Zlatana. Ovo je muškarac kojeg ljubi Diletta Leotta

Screenshot: Instagram

DILETTA LEOTTA jedna je od najljepših sportskih novinarki na svijetu i zvijezda talijanskog DAZN-a (ranije je vodila emisiju o Serie B na Sky Sportsu) koja redovito objavljuje provokativne fotografije na svom Instagramu.

Talijanski mediji sada bruje o njenoj vezi s Canom Yamanom, turskim glumcem koji povremeno radi kao model i slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca svijeta. Ranije se puno pisalo o mogućoj vezi Dilette i Zlatana Ibrahimovića, ali čini se da od toga ipak nema ništa. 

Glasine se šire

Yaman je odsjeo u hotelu u kojem se u Rimu nalazila i Diletta, a talijanski mediji prenose riječi jedne radijske voditeljice koja je u programu uživo poručila da su njih dvoje viđeni kako se strastveno ljube.

Dokaza za to i dalje nema, ali se mnogi pozivaju i na cvijeće koje je Diletta misteriozno "pronašla" u sobi i koje je navodno poslao sam Yaman. Da su bili u istom hotelu, otkriveno je i zahvaljujući fotografijama s njihovih Instagram storija. 

Glumac je posljednjih nekoliko mjeseci često boravio u Rimu, tvrde talijanski mediji. Zanimljivo je da Can vuče korijene s Kosova, što je svojevremeno priznao u jednom intervjuu.

"Moj djed je živio u Prištini, gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja", rekao je glumac, čiji su roditelji djeca imigranata. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.