Hodža zabio dva gola za svoj novi klub. Pogledajte kako je preokrenuo utakmicu

Foto: Profimedia

RUBIN KAZAN pobijedio je 2:1 kod Orenburga u 13. kolu ruske Premier lige. Saeid Saharkhizan doveo je domaćina u vodstvo u 27. minuti, a onda je Veldin Hodža preokrenuo utakmicu i donio bodove gostima s dva pogotka. Prvi je zabio u 48., a drugi u 87. minuti utakmice. Mladi hrvatski veznjak i bivši igrač Rijeke proglašen je za igrača utakmice, a Rubin je ovom pobjedom skočio na sedmo mjesto ruskog prvenstva. Hodža u novom klubu ima osam nastupa i dva gola.

Sredinom rujna je za tri milijuna eura prešao iz Rijeke u Rubin. Hodža je u dresu Rijeke debitirao u utakmici Kupa Hrvatske protiv Dilja (0:6) kada je zabio svoj prvijenac u bijelom dresu. Samo mjesec dana kasnije upisao je i prvi nastup u Europi, ušavši u igru protiv Napolija na stadionu San Paolo.

Hodža je u dresu Rijeke odigrao 93 utakmice postigavši 10 golova, a posebno upečatljiv bio je njegov hat-trick protiv Osijeka prošle sezone na Rujevici kada se vodila velika borba za naslov prvaka. Oproštajni gol zabio je u derbiju protiv Dinama. 

Prvi gol Hodže možete vidjeti ovdje, a drugi ovdje.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.