Jedan od najvažnijih igrača Dinama propušta Hajduk? Bio je na pregledu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

JOSIPA MIŠIĆA (30) zabolio je mišić na jučerašnjem treningu Dinama, a danas je bio na pregledu. Doznajemo da ozljeda nije teža, ali ipak nije sigurno hoće li nastupiti u derbiju s Hajdukom u petak, 13. rujna, u sklopu petog kola SuperSport HNL-a.

Također, upitno je hoće li iskusni veznjak četiri dana nakon derbija igrati protiv Bayerna u Münchenu u prvoj utakmici Dinama u novoj sezoni Lige prvaka. Podsjetimo, Dinamo se pobjedom nad Qarabagom plasirao u glavnu fazu klupskog natjecanja, gdje ga čekaju domaće utakmice protiv Borussije Dortmund, Milana, Celtica i Monaca te gostujuće protiv Bayerna, Arsenala, Salzburga i Slovana iz Bratislave.

Grafika: Sofascore

Mišić je 2020. došao u Dinamo

Mišić je ove sezone upisao šest nastupa u SHNL-u i kvalifikacijama za Ligu prvaka. Za momčad trenera Sergeja Jakirovića odigrao je 531 minutu te upisao asistenciju. U Dinamo je stigao 2020. godine iz lisabonskog Sportinga prvo na posudbu, a onda ga je Dinamo u ljeto otkupio za dva milijuna eura.

U karijeri je još igrao za Rijeku, Osijek, Speziju, Sporting Lisabon i PAOK. Pet puta bio je prvak Hrvatske. Četiri titule ima s Dinamom i jednu s Rijekom, 2017. godine. Ugovor s Dinamom ima do ljeta 2026., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 2.5 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.