Komak najavio gašenje Zrinskog: Ne mogu protiv lokalnih moćnika i HNS-a

Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

CIBALIA je u sedmom kolu SuperSport 1. NL pobijedila Zrinski Osječko 5:0 u Vinkovcima. Marijan Oršolić, Filip Jazvić, Jurica Bajić i Martin Vrdoljak (2) bili su strijelci za momčad Siniše Sesara te za skok na četvrto mjesto ljestvice. Zrinski, prošlogodišnji viceprvak, upisao je šesti poraz i nalazi se na pretposljednjem mjestu s najgorom gol-razlikom.

Komak je htio voditi Zrinski s klupe

Pisali smo ranije, Zrinski je ostao bez 15-ak igrača ovoga ljeta, a kontroverzni gazda kluba Ivan Komak nije doveo ni približno adekvatne zamjene. Potom je uoči gostovanja u Vinkovcima otpustio trenera Matu Neretljaka i najavio da će on voditi momčad s klupe, što mu ne bi bio prvi put. Međutim, HNS-ovi propisi spriječili su tu travestiju pa je momčad protiv Cibalije vodio trener vratara Dražen Dikonić.

Komak je nakon debakla u razgovoru za portal Budica.hr imao što za reći: "Klub ću ili prodati, ili ugasiti! To ću riješiti u sljedeća dva-tri tjedna. A onda idem dalje, u Sloveniju, Mađarsku, Bosnu, Srbiju, negdje u Hrvatsku, a možda čak i kod vas u Vinkovce. Moram sjesti s vašim gradonačelnikom da se dogovorimo, ako možemo, vidjet ćemo. U Vinkovcima ne vidim protivnike kakve imam u Osijeku."

Udaranje po HNS-u se nastavilo

I dalje je u ratu s HNS-om: "Želim preuzeti klub i upravljati procesima. A onda da u roku dvije godine promijenim i HNS. Hvala vam na pažnji i vremenu, moram sada dalje." Podsjetimo, Komak je nakon poraza od Šibenika u lipnju žestoko opleo po HNS-ovim čelnicima i prognozirao debakl Hrvatske na Euru zato što se Zrinski nije uspio kvalificirati u SuperSport HNL.

"Nisam zadovoljan ne samo ovom utakmicom nego i cijelom dosadašnjom sezonom. Znate zašto? Borim se protiv velika dva zla. To su lokalni moćnici koji mi ulaze u igrače, protiv Šibenika u zadnjem kolu su mi ušli u šestoricu, ali i HNS. Sada već postajem svjestan da ne mogu protiv njih, vidjet ću što ću dalje", završio je nakon poraza.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.