HNL

Komentari navijača Dinama: "Čestitke Hajduku, a mi možemo na turnir 4 kafića"

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUK je na Poljudu pobijedio Dinamo 1:0 u zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL. Jedini pogodak na utakmici zabio je Nikola Kalinić u 63. minuti. Hajduk je s ova tri boda učvrstio treće mjesto na ljestvici, dok je Dinamo prvi sa 66 bodova. Hajduk i Dinamo nakon ovog su se susreta po broju utakmica izjednačili s ostatkom lige, u kojoj će se ove sezone igrati još pet kola. Navijači Dinama ostavili su brojne komentare na društvenim mrežama nakon utakmice. Izdvojili smo neke od najzanimljivijih.

"Nema se šta reći osim da je Kopic trojanski konj. Sve radi samo da Dinamo ne bude prvak. Ipak je on član Hajduka. Žalosno, ali istinito. Samo što ce Kopića, nadam se, zajebat i uzeti titulu Osijek, a ne Hajduk."

"Čestitam, samo tako nastavite. Kopiću pod hitno produžit ugovor, čovjek je genij, nešto najbolje što nam se moglo dogoditi. Pa što onda ako Hajduku u tri utakmice nismo mogli dat gol? To se zna dogoditi i HD-u, i Istri, i Rudešu, pa oni od toga ne rade frku."

"Zamjene je tek napravil, kad smo primili gol i onda su počeli igrati. Sramota. Kopić bi trebao dati u autobusu ostavku i ostaviti ga na Brinju. Hajduk je loš, ali kaj je Dinamo kukavički odigral..nije mi jasno da su igrali na nulu."

"Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi a mi možemo igrat turnir četiri kafića, ako i to..."

"Svaka čast Ademiju, ovog drugog ne mogu ni gledati, a kamoli slušati. Još par kola ćemo valjda izdržati."

"Ne zanima me što su rekli... zadnje 3 utakmice s Ajdukom su rekli sve: 0 golova,0 šansi za golove... sve su rekli."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.