Mourinho živi u ovom hotelu u Istanbulu. Dosad je potrošio 171 tisuću eura na noćenja

Foto: EPA/YouTube (FSH)

JOSE MOURINHO (61) od srpnja vodi turski Fenerbahče. Cilj mu je osvojiti naslov prvaka Turske, no trenutno momčadi ne ide najbolje. Fener je četvrti sa 17 bodova, osam manje od vodećeg Galatasaraya. Pritom ima i utakmicu manje odigranu. Iz Turske je stigla vijest kako Mourinho još nije kupio kuću u Istanbulu. Navikava se na život u Turskoj i trenutno živi u hotelu. 

Mourinho boravi u luksuznom hotelu Four Seasons na obalama Bospora. Najjeftinija soba u ovom hotelu košta 1200 eura za noć. Portugalac je u Istanbulu 141 dan, što znači da je dosad potrošio 171 tisuću eura na život u hotelu, a tu neće stati jer će njegov angažman u Feneru potrajati još neko vrijeme.

Nije prvi put da živi u hotelu

Njegov skupocjeni apartman nalazi se na europskoj strani Istanbula, gdje dominiraju navijači Galatasaraya. Pogled iz hotelske sobe proteže se na azijsku stranu grada, gdje su dominantni navijači njegovog Fenerbahčea.

To mu je drugi put u karijeri da je odsjeo u hotelu. Tijekom boravka na klupi Manchester Uniteda živio je u hotelu The Lowry, također na obalama rijeke. Mourinho je jedan od najvećih trenera u povijesti. Vodio je Benficu, Leiriju, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham i Romu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.