Rano ispadanje Martić i Fett s turnira u Kini

Foto: EPA

HRVATSKA tenisačica Petra Martić oprostila se od daljnjeg sudjelovanja na WTA turniru u Guangzhouu nakon 1. kola u kojem ju je s uvjerljivih 6:2, 6:1 svladala prva nositeljica, Čehinja Katerina Siniakova. Od samog starta dvoboja, koji je trajao samo sat i tri minute, Martić je bila u podređenom položaju, Siniakova je brzo ostvarila prednost od 3:0 te još jednim breakom za 6:2 zaključila prvi set.

I drugi je set započeo na isti način, Siniakova je vrlo brzo ostvarila prednost, no Čehinja se ovoga puta nije zaustavila na 3:0, već je pobjegla na 5:0 te kod tog rezultata imala i četiri meč-lopte. Martić je uspjela izbjeći ostanak na nuli u toj dionici igre, no time je samo odgodila neizbježan kraj za nekoliko trenutaka. Bio je ovo četvrti međusobni dvoboj Martić i Siniakove i četvrta pobjeda Čehinje.

Ranije u utorak svoj je susret 1. kola izgubila i Jana Fett, bolja od nje bila je Španjolka Jessica Bouzas Maneiro sa 6:4, 6:3 nakon sat i 25 minuta igre. I Martić i Fett su nastup u glavnom ždrijebu turnira izborile kroz kvalifikacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.