Napad hrvatskog trećeligaša na šefa sudaca: Mi ne trebamo igrati ovu ligu

Screenshot: HNS YouTube

HRVATSKI trećeligaš NK Hrvace odigrao je peto kolo SuperSport Druge NL protiv Trnja u Zagrebu. Susret je završio rezultatom 0:0, ali iz Hrvaca, pretposljednje momčadi na ljestvici, su izrazili žestok protest protiv suđenja. Posebno su iz tog kluba napali novog šefa hrvatskih sudaca Bertranda Layeca. Priopćenje NK Hrvaca prenosimo u cijelosti.

"Mi ne trebamo igrati ovu ligu"

"Četiri kola smo trpili sudačke greške, ali nakon utakmice 5. kola u Zagrebu protiv Trnja moramo dignuti glas. Sudačka četvorka predvođena glavnim sucem Jasminom Horvatom iz Varaždina nije nam dala da uzmemo tri boda koja samo igrom zaslužili. Poništen nam je regularan gol u 40. minuti, a u 61. minuti sudac je propustio dosuditi kaznenu udarac za nas, a da stvar bude gora našem igraču dao je žuti karton za simuliranje.

To su samo one najveće greške, manje nećemo ni nabrajati, njegov kriterij od početka je bio protiv nas. Pitamo se kome smetaju Hrvace? Mi ne trebamo igrati ovu ligu ako smo nekome trn u oku. Očito je ova liga zamišljena kao liga za gradove pa je klub iz malog mjesta uljez.

Pitamo se i što radi novopostavljeni šef sudaca, Francuz Bertrand Layec, očito je on u Hrvatsku došao čuvati kokoši, a dao je lisici da ih čuva, jer pomaka u suđenju nema.

Tragedija je da onaj tko delegira suce se krije iza komisije sudaca, pa gospodo iz HNS-a, obznanite tko delegira! Vraćamo li se u sustav bivše države? Iz kola u kolo suđenje je sve lošije, a Hrvace ne žele biti žrtveno janje!", objavio je klub iz Dalmatinske zagore.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.