Navijač Hajduka poslao Romana u onu stvar zbog Perišića. Onda mu se Talijan javio

Foto: EPA

EVENTUALNI dolazak Ivana Perišića u Hajduk je sportska vijest tjedna u Hrvatskoj. Maštu navijača splitskog kluba prvi je razbuktao ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio, koji je napisao da će Perišić uskoro raskinuti ugovor s Tottenhamom i da bi nakon toga trebao potpisati za Hajduk. Uskoro se javio i najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere Fabrizio Romano i poručio kako nema još nikakvog dogovora ni oko Perišićevog raskida ugovora u Tottenhamu ni oko prelaska u Hajduk.

Romano je time nakratko ubio nadu navijača Hajduka, a jedan od njih je podijelio objavu još jednog transfer eksperta Nicole Schire, koji je potvrdio da se Perišić dogovara s Hajdukom. U objavi je poslao Romana u onu stvar, a slavni novinar mu je odlučio odgovoriti.

"Vidjet ćemo, moj prijatelju", kratko je poručio Romano koji nerijetko komentira objave svojih fanova koji se odnose na njegove informacije, a nije mu strano ni posvađati se s njima. O svom odnosu s navijačima Hajduka govorio je u nedavnom intervjuu za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.