Navijači Hajduka pohrlili učlaniti se u Lokomotivu. Na Kajzerici odmah reagirali

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NAVIJAČI Hajduka masovno su se krenuli online učlanjivati u Lokomotivu te po cijeni od 30 eura kupovati pretplate, godišnje ulaznice kluba s Kajzerice. Razlog je što Hajduk u zadnjem kolu SuperSport HNL-a gostuje kod Lokosa u Kranjčevićevoj. Premda je do tada još 35 prvenstvenih kola i 10 mjeseci, navijači Hajduka tako žele osigurati ulaznicu za utakmicu na kojoj već sada planiraju proslaviti naslov koji čekaju 18 godina. 

Hajdukovce koji se sada pokušaju online učlaniti u Lokomotivu dočekat će ovo

Ali, to više nije moguće online, preko platforme Scribd. Preostala je samo opcija učlanjenja osobno, dolaskom u klupske prostorije Lokomotive u zagrebačkom kvartu Kajzerica. Lokomotiva je očito taj potez povukla kako bi spriječila da joj članstvo pumpaju hajdukovci, i to zato da u zadnjem kolu od Kranjčevićeve naprave Poljud.

No, za kontru Lokomotive krivi su navijači Hajduka. Točnije, onaj kojem je prvom palo na pamet ući u Lokomotivu na ovaj način i s ovom svrhom. On se na društvenim mrežama pohvalio svojom dovitljivom diverzijom i pozvao navijače da se također učlane u Lokomotivu: 

Hajdukovci su se masovno učlanjivali u Lokomotivu, njima omraženu filijalu Dinama. Onda im je presudilo hvalisanje

"Onaj osjećaj kad kupiš godišnju ulaznicu nekog drugog kluba kako bi dva puta (a možda i tri sretnemo li se u Kupu) mogao pogledati svoj klub. Za one kojima još uvijek ništa nije jasno skrećem pažnju da je kupnjom ove godišnje ulaznice osigurana karta i za zadnje prvenstveno kolo HNL-a u kojem ćemo, iskreno se nadam, u ariju podići kantu naslova prvaka." 

Zatim se više hajdukovaca povelo njegovim primjerom te se pohvalilo članstvom u njima donedavno omraženoj Dinamovoj filijali. Tako se doznalo za veliku akciju i Lokomotiva je reagirala

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.