Nitko u povijesti Premier lige nema niz u kakvom je Tottenham

Foto: Profimedia

TOTTENHAM je donedavno bio u sjajnom nizu od sedam utakmica bez poraza, upisao je šest pobjeda i remi s vodećim Arsenalom, no u posljednje vrijeme ova londonska momčad niže negativne rezultate i pritom ruši negativne rekorde. Spursi su iz posljednjih pet ligaških utakmica uzeli samo jedan bod, a u jučerašnjem susretu protiv West Hama ponovno su razočarali svoje navijače. Imali su prednost i izgubili 2:1, što je scenarij koji ponavljaju već neko vrijeme.

Statističari su tako objavili podatak da je Tottenham jučer postao prvi klub u povijesti Premier lige koji nije pobijedio u pet uzastopnih utakmica u kojima je vodio 1:0. Također, nitko prije momčadi koju vodi Angelos Postecoglou nije u tri uzastopne domaće utakmice vodio 1:0 i izgubio u svakoj od njih.

Momčad čiji je dio i ozlijeđeni Ivan Perišić u jučerašnjoj je utakmici povela već u 11. minuti pogotkom Cristiana Romera. No, u drugom dijelu je uslijedio preokret, a svojim su ga golovima donijeli Jarrod Bowen (52) i James Ward-Prowse (74).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.