Osijek vraća Čavlinu Dinamu? Evo kada bi se mogla prekinuti posudba

Photo: Borna Jaksic/PIXSELL

NIKOLA ČAVLINA (22) ovog je ljeta iz Lokomotive prešao u Dinamo, a potom je posuđen Osijeku. Osijekov sportski direktor Jose Boto zacrtao je kapetana U-21 reprezentacije Hrvatske kao jednog od ključnih igrača novog Osijeka, no Čavlina je Osječanima zasad ostao dužan svojim slabijim predstavama. Jedan od najboljih vratara SHNL-a proteklih sezona ovog je ljeta u lošoj formi. Primio je dosad 12 golova u osam nastupa i jedan je od najvećih krivaca za Osijekov slab start u sezonu.

Osijek prekida posudbu?

Navijači Osijeka izviždali su ga u više navrata tijekom nekih poraza, a trener Federico Coppitelli u posljednjem ga je kolu maknuo iz prvog sastava. Na gol se vratio kapetan Marko Malenica, koji je protiv Hajduka bio jedan od najboljih Osijekovih igrača na terenu.

Prema pisanju Glasa Slavonije, Čavlina bi do kraja polusezone mogao ostati na klupi Osijeka, a zatim će njegova posudba biti prekinuta. Spominjalo se i kako će Osijek odmah prekinuti posudbu i vratiti ga Dinamu, no to nije moguće. Osijek posudbu Čavline može prekinuti samo za vrijeme trajanja prijelaznog roka, a on je završio 5. rujna. 

Zamjeraju mu na izjavama

Podsjetimo, Čavlina je za Sportske novosti izjavio kako on nije "neki klinac" da mu zvižde svaku utakmicu te da će odsad raditi po svojem. Potom je dodao da mu ne odgovara način treniranja u Osijeku te da mu se zbog toga često događaju pogreške. Te izjave dodatno su razljutile Osijekove pristalice, koji prozivaju čelnike kluba na društvenim mrežama.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.