PAOK pred Hajduk dobio oštro upozorenje UEFA-e: "Pazite, nećemo imati milosti"

Foto: Profimedia

HAJDUK u četvrtak u Solunu igra uzvratnu utakmicu trećeg pretkola kvalifikacija Konferencijske lige protiv PAOK-a. Prva je završila bez golova. Utakmica je zbog tragičnih zbivanja iz Atene prošli tjedan označena susretom visokog rizika, a uprava PAOK-a je pred dvoboj s Hajdukom dobila oštro upozorenje UEFA-e.

Krovna kuća europskog nogometa poslala je jasnu poruku grčkom klubu i navijačima da se strogo moraju pridržavati sigurnosnih pravila. PAOK se u smislu pirotehničkih sredstava i divljanja navijača smatra recidivistom pa će bilo kakav novi prekršaj iz te oblasti u švicarskim odajama strogo kazniti.

''Bude li baklji, lasera i petardi, stadion Toumba za sljedeću utakmicu u Europi mogao bi biti zatvoren za gledatelje. UEFA neće imati milosti bude li na stadionu bilo ičega čemu tamo nije mjesto'', piše grčki dnevnik Ethnos.

PAOK je kažnjen za nerede na utakmici drugog pretkola protiv izraelskog Beitara i morali su platiti 60 tisuća eura zbog ispada svojih navijača. UEFA je podsjetila PAOK i da ima rok kušnje od dvije godine na jednu utakmicu bez gledatelja ponove li bilo kakav incident.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.