Petkovića želi hit klub liga Petice? Doznali smo što se događa

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

TALIJANSKI TuttoMercatoWeb jučer je objavio da Petkovića želi Bologna. Riječ je o Petkovićevom bivšem klubu, čiji je član bio od 2017. do 2019. godine (uz posudbu u Dinamu, nakon čega je prodan zagrebačkom klubu). O odlasku Dinamovog kapetana i ključnog igrača piše se već nekoliko prijelaznih rokova, a sve je kulminiralo prošlog ljeta kada je Petković u zadnji tren produžio ugovor s Dinamom unatoč brojnim ponudama.

No, kako doznajemo, zasad ne postoji nikakav kontakt između Bologne i Dinama. Na Maksimiru nisu dobili službenu ponudu ni upit te se čini da je ovaj transfer zasad jako daleko od realizacije čak i ako postoji interes Talijana. Petkovića se najnormalnije očekuje na pripremama koje počinju u ponedjeljak.

Podsjetimo, Petkoviću ugovor s Dinamom traje još godinu dana. U njemu postoji i posebna izlazna klauzula. Ona sada iznosi dva i pol milijuna eura, što znači da Dinamo mora prihvatiti bilo koju ponudu u tom iznosu. No, ona vrijedi samo do kraja Europskog prvenstva, odnosno 15. srpnja.

Bologna igra Ligu prvaka

Bologna je senzacionalno izborila Ligu prvaka prošle sezone, a sada želi proširiti igrački kadar za novu sezonu. Petković je za Bolognu odigrao 21 utakmicu, no nije zabio gol. U Italiji je još igrao za Cataniju, Varese, Reggianu, Virtus Entellu, Trapani i Veronu. U Dinamo se vratio 2018. godine i postao jedan od najboljih napadača u povijesti kluba.

Petkoviću istječe ugovor

Talijani pišu: "Bruno Petković namjerava napustiti zagrebački Dinamo. Hrvatskom centarforu istječe ugovor za jednu sezonu i želio bi se vratiti u Serie A nakon šest godina. Proteklih su tjedana Como i Bologna poslali upite, ali za sada još uvijek nema konkretne ponude."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.