Petrić: Gross je lud za nogometom, ali možemo ga pobijediti

MLADEN PETRIĆ je od 2004. do 2007. uspješno igrao za švicarski Basel na čijoj je klupi sjedio Christian Gross. Učitelj i učenik će se u subotu ponovno naći na istom stadionu, ali sada na suprotnim stranama.

Petrićev HSV u 22. kolu njemačke nogometne Bundeslige ide u goste Stuttgartu koji se od Grossova dolaska, u prosincu prošle godine, preporodio.

Gross zasad na kontu ima jedan remi i pet pobjeda u nizu. Hrvatskog napadača to nimalo ne iznenađuje.

"On je trener koji je dosad najviše na mene utjecao. Nisam se nimalo iznenadio što je Stuttgart pod njegovim vodstvom odjednom iskočio. Gross je dobar trener, lud je za nogometom, dan i noć se bavi njime. Uvijek iz svojih momčadi izvlači maksimum, posvećuje ekstremnu pažnju detaljima", sipao je pohvale Petrić u Hamburger Morgenpostu.

No, unatoč svemu što je rekao o 55-godišnjem švicarskom stručnjaku, Petrić ne misli da je HSV bez izgleda u subotnjem okršaju.

"Nisam rekao da je Stuttgart nepobjediv s novim trenerom. Možda ću našem treneru dati nekoliko savjeta. Ako budem mogao pomoći, jasno je da ću to i napraviti", zaključio je hrvatski reprezentativac koji je ove sezone zabio šest ligaških golova za HSV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.