Počeo totalni remont u Unitedu. Klub potvrdio odlazak sedmorice s Old Trafforda

Foto: Profimedia

MANCHESTER UNITED je u zadnji trenutak uspio barem donekle spasiti sezonu. Momčad Erika ten Haga je završila tek osma u prvenstvu, u Europi su totalno podbacili, a osvajanjem FA Kupa su izborili Europa ligu iduće sezone. Pred slavnim klubom je ljeto u kojem će morati napraviti potpuni remont svlačionice i dovesti nekoliko igrača s kojima bi pucao za vrh.

No, samim tim je onda i potreban raskid ugovora s igračima koji se ne uklapaju u planove nizozemskog trenera. Tako je United na svojim službenim stranicama objavio da će ovo ljeto klub napustiti priličan broj nogometaša.

Martial i Varane se nikad nisu uklopili

Dva najzvučnija imena su svakako Anthony Martial i Raphael Varane. Martial je 2015. iz Monaca stigao za 60 milijuna eura, no nikad nije uspio opravdati uložen novac, a Varane je na Old Traffordu postao tek sjena stopera kakav je bio u Realu. Klub napušta i jedan od svojevremeno najtalentiranijih bočnih igrača Uniteda Brandon Williams.

Uz ovaj trojac iskusnijih igrača, United su službeno napustili i mladi Charlie McNeill, Marcus Lawrence i Kie Plumley. Također, klub neće nastaviti suradnju ni s veteranom Tomom Huddlestoneom koji je trenirao mladu momčad. 

S druge strane, klub je potvrdio da je i dalje u pregovorima s veteranima Jonnyjem Evansom i Tomom Heatonom oko produženja suradnje, a ugovor je produžen i Omariju Forsonu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.