Pogledajte golčinu koju je Crvena zvezda primila u Ligi prvaka

Screenshot

INTER je u Milanu pobijedio Crvenu zvezdu 4:0 u utakmici drugog kola Lige prvaka. Talijanski prvak poveo je u 11. minuti sjajnim pogotkom Hakana Calhanoglua. Turska zvijezda puknula je iz slobodnog udarca, a lopta je na putu do gola dirala glavu igrača Zvezde postavljenog u živi zid, nakon čega je odsjela na stativi, a zatim u mreži.

Calhanogluu je ovo bio sedmi nastup u sezoni, a sjajan gol protiv Zvezde mu je drugi. Gledajući ukupnu statistiku u Interu, u koji je došao iz gradskog rivala Milana, odradio je 142 utakmice i u njima zabio 29 te asistirao za 24 pogotka.

Ostali strijelci milanskog kluba u drugom poluvremenu bili su Marko Arnautović u 59. minuti, Lautaro Martinez u 71. minuti i Mehdi Taremi u 82. minuti. Inter je u prvom kolu nove Lige prvaka remizirao s Manchester Cityjem (0:0), dok je srpski prvak kod kuće izgubio od Benfice (1:2).

Novi format Lige prvaka

Liga prvaka (i sva ostala UEFA-ina natjecanja) od ove sezone igra se po novom, proširenom formatu. Svih 36 klubova nalazi se u istoj ligi, a svaki klub igrat će osam utakmica, i to svih osam s različitim protivnicima.

Četiri utakmice igrat će kod kuće, a četiri u gostima. Osam najboljih klubova ide u osminu finala, momčadi od 9. do 24. mjesta razigravaju za osminu finala, a ostali ispadaju iz Europe i ne idu u Europa ligu.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.