Pogledajte kako je Poljud dočekao Gattusa

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

TRENER Hajduka Gennaro Gattuso dočekan je s ovacijama na Poljudu uoči utakmice Hajduka i Gorice u sedmom kolu SuperSport HNL-a. Talijanski trener miljenik je publike nakon pobjede protiv Dinama na Maksimiru, koju je malo tko očekivao. Gattuso je na Poljudu dobio veći pljesak čak i od kapetana Marka Livaje. Nastavilo se u istom tonu i nakon utakmice jer je Hajduk pobijedio 4:1.

Hajduk na početku sezone nije izgledao dobro. Ispao je iz Europe od slovačkog Ružomberoka, a ni u prvenstvu nije igrao bajno, sve do ove utakmice s Dinamom. Situacija u klubu napeta je još od ljeta. Sportski direktor Nikola Kalinić dobio je otkaz nakon samo četiri mjeseca, otišao je i Ivan Perišić. No sad izgleda da su predsjednik Ivan Bilić i trener Gattuso uspjeli raščistiti odnose.

 

"Nisam ja heroj"

"Ne mogu reći da sam ja heroj, igrači pobjeđuju utakmice i donose bodove. Imamo mane i prednosti, u to ste se uvjerili, ali tri boda protiv Dinama su tri boda u tablici kao i protiv bilo koga drugog. Treba nam volja, trebamo biti veliki Hajduk, čak i u utakmici protiv Gorice. Dinamo je ispred nas po pitanju snage, neću komentirati rasplet prvenstva", rekao je Gattuso na prošloj presici.

Rijetki vjeruju da će se Hajduk ove sezone ozbiljno boriti za naslov prvaka, no zasad splitski klub stoji dobro. U utakmicu s Goricom ušao je kao drugoplasirani na ljestvici, s jednakim brojem bodova kao i Rijeka.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.