Pogledajte show Messija u kvalifikacijama za SP. Zabio tri, asistirao za dva gola

Foto: EPA

LIONEL MESSI zabio je tri gola i asistirao za još dva, a Argentina je sa 6:0 svladala Boliviju u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2026. Utakmica u kojoj je Messi zabio svoj deseti hat-trick u dresu reprezentacije igrana je na stadionu Monumental u Buenos Airesu. Njene najzanimljivije trenutke pogledajte OVDJE.

Bila je ovo 189. utakmica Messija za reprezentaciju s kojom je dvaput bio prvak Copa Americe (2021., 2024.) i koju je doveo do naslova svjetskih prvaka (2022.). Osmerostruki osvajač nagrade Ballon d'Or sad je na učinku od 112 golova i 60 asistencija u njima. Za Argentinu su još zabijali Lautaro Martinez, Julian Alvarez i Thiago Almada.

Messi: Osjećam se ugodno u reprezentaciji

"Lijepo je doći ovdje i osjetiti ljubav ljudi, to je ono što me pokreće. Unatoč godinama, osjećam se poput djeteta i ugodno u ovom timu. Sve dok ću se osjećati tako i igrati na razini na kojoj želim, nastavit ću u tome uživati", rekao je lider vodeće momčadi južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na SP 2026.

Siguran je bio i Brazil koji je s 4:0 svladao Peru uz dva gola Raphinhe te po jedan dvojca koji je ušao s klupe, Luiza Henriquea i Andreasa Pereire.

Rezultati:

Paragvaj - Venecuela 2:1
Brazil - Peru 4:0
Urugvaj - Ekvador 0:0
Argentina - Bolivija 6:0

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.