Pogledajte što radi Neymar. Sudac nije imao izbora i morao mu je dati žuti karton

Foto: Screenshot

GOLOM iz desete minute sudačke nadoknade Al Hilal je uspio izvući remi protiv Navbahora u prvoj utakmici skupine D azijske Lige prvaka. Susret je završio 1:1, a divljanjem ga je obilježio i Neymar, koji je nedavno potpisao ugovor s klubom iz Saudijske Arabije, u kojem igra za plaću od 200 milijuna eura godišnje.

Prije nekoliko dana Neymar je debitirao za svoj novi klub. U ligaškoj utakmici protiv Al Riyadha u igru je ušao kod 2:0 za njegovu ekipu. Utakmica je završila 6:1 za Al Hilal, a Neymar je sudjelovao u akcijama kod četiri gola, s time da je upisao dvije asistencije.

Dominacija, ali jedva do remija

Protiv uzbekistanskog Navbahora je bio najbolji igrač na terenu. Njegova je momčad imala 77 posto posjeda lopte, 20 udaraca prema golu, od čega šest u okvir, no gubila sve do 100. minute kad je gol Tome Tabatadzea iz 52. anulirao Ali Al Boleahi.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ŠTO JE NAPRAVIO NEYMAR

Neymar nije postigao gol niti je asistirao za remi svoje momčadi, no jedan trenutak iz utakmice proširio se društvenim mrežama. Nije to bio neki lijep potez Brazilca, već trenutak njegova ludila u kojem je prvo odgurnuo suparnika na tlo, a onda ga još i napucao loptom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.