Real objavio fotku Modrića. Navijači: Ovo mi treba na zidu

Foto: Profimedia

REAL MADRID osvojio je skupinu C Lige prvaka, pobijedivši i u šestoj utakmici. U jučerašnjem susretu protiv Union Berlina, Real je nadoknadio 0:1 s poluvremena i pobijedio sastav koji vodi Nenad Bjelica s 3:2. Tako je osvojio maksimalnih 18 bodova u grupi i probio se u osminu finala natjecanja.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real. Njegov promašeni jedanaesterac s kraja prvog poluvremena nije naštetio njegovoj momčadi, ali je ona profitirala njegovim točnim dodavanjima i kontrolom lopte. Kapetan hrvatske reprezentacije i Realov veznjak imao je 127 dodira s loptom tijekom utakmice, a precizno ju je predao 108 puta iz 113 pokušaja (96 posto). Bio je savršen u predaji dugih lopti (5/5), a imao je i tri ključna dodavanja.

Navijači ga i dalje nazivaju čarobnjakom

Real se nakon utakmice pohvalio njime pa je objavio tri fotografije njegova izvođenja kornera. "Uokvirite je, stavite je u Louvre", napisano je uz prvu sliku.

"Ovo mi treba na zidu", "Maestro", "Čarobnjak", "Legenda", "Svjetska klasa", dio je komentara Realovih navijača ispod te objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.