Veznjak Lazija: Puno sam napredovao, a onda je došao Tudor. Njegov nogomet ne volim

Foto: EPA

IGOR TUDOR je trener koji se nerijetko zna sukobiti s vlastitim igračima, a jedan od onih s kojima je imao najnapetije odnose jest Matteo Guendouzi. Tudor je francuskog veznjaka vodio u sezoni 2022./23. u Marseilleu te je s njim imao određene trzavice, a onda ga je u drugoj polovici prošle sezone Guendouzi zatekao u Laziju. Guendouzi je sada na YouTube kanalu Free FOOT prepričao kako nije bio sretan jer je morao ponovno surađivati s Tudorom.

"Cijenim stil Maurizija Sarrija jer kod njega uvijek želite imati posjed i igrati nogomet, napadati protivnički gol. Puno sam taktički napredovao kod njega, a onda je došao Igor Tudor. Njegov nogomet nije nogomet koji volim, nisam bio sretan, ali moraš se prilagoditi svakom sustavu u koji si postavljen. Ipak, sada sam jako sretan, atmosfera ovdje je nešto što se rijetko može pronaći na drugim mjestima", rekao je Francuz.

Guendouzi je u Laziju od ljeta prošle godine, kada je stigao na posudbu iz Marseillea. Tudor se, pak, u glavnom gradu Italije zadržao manje od tri mjeseca. Preuzeo je klub sredinom ožujka, a otišao na kraju sezone. Lazio je nakon Tudorovog odlaska otkupio Guendouzija za 13 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.