Sjajni Palmer ispisao povijest u pobjedi Chelseaja. Arsenal izbjegao kiks u nadoknadi

Foto: EPA

CHELSEA je 6. kolu Premier lige kod kuće slavio rezultatom 4:2 protiv Brightona, a svi golovi pali su u prvom dijelu. Gosti su poveli u 7. minuti golom Ruttera, a Chelsea odgovorio hat-trickom sjajnog Colea Palmera u razmaku od 21. do 31. minute. Palmer je prvo zabio na asistenciju Jacksona, onda realizirao i penal u 28. te u 31. minuti donio Chelseaju veliku prednost sjajnim golom iz slobodnjaka.

Brighton je tri minute kasnije smanjio preko Carlosa Balebe, ali je Palmer svojim četvrtim golom u samo dvadeset minuta vratio Chelsea na dva gola prednosti. Palmer je tako došao do šest golova u osam nastupa za Chelsea ove sezone, a upisao je i četiri asistencije.

Palmer za povijest

Nikada do sada u Premier ligi koja se igra od 1992. nismo vidjeli kako jedan igrač postiže četiri gola u jednom poluvremenu. Chelsea je pobjedom skočio na treće mjesto, a bod više ima Arsenal koji je na Emiratesu s 4:2 slavio protiv Leicestera.

Sve do 94. minute utakmice rezultat je bio 2:2 i činilo se da će Arsenal kiksati. Gabriel Martinelli i Leandro Trossard zabijali su u prvom dijelu, ali Leicester se vratio golovima Jamesa Justina u 47. i 63. minuti. Pobjedu Arsenalu donijeli su Trossard i Kai Havertz, koji su zabili u četvrtoj i devetoj minuti sudačke nadoknade.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.