VIDEO Perišić debitirao za PSV i odmah oduševio driblinzima

Foto: EPA

IVAN PERIŠIĆ (35) prošlog je tjedna službeno predstavljen kao novi nogometaš PSV-a. U nizozemski klub došao je kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom. Danas je Perišić debitirao u pobjedi 2:0 kod Willema u sedmom kolu nizozemskog prvenstva. Perišić je započeo na desnom krilu, a igrao je do 65. minute.

Odmah u 5. minuti je ispromiješao obranu domaćina te složio sjajnu priliku za svoju momčad. Tillman je promašio, točnije nije uspio pogoditi s dva metra, pucao je točno u vratara. Nakon toga, u 13. minuti Perišić je zamalo došao do prvijenca, ali je njegov udarac lijevom nogom otišao tik uz vratnicu. Video pogledajte ovdje.

Stigao u PSV nakon raskida s Hajdukom

Podsjetimo, Perišić se u Splitu, u koji ga je Torcida godinama zazivala, zadržao vrlo kratko nakon sporazumnog raskida ugovora. Na Poljud se vratio u siječnju ove godine, više od 17 godina otkako se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru. Iz Hajduka je otišao 2006. godine a da nije upisao službeni nastup za seniorsku momčad.

Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za splitski klub odigrao je 12 službenih utakmica te postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli. Iz Hajduka je otišao prije mjesec dana. Ranije je u seniorskoj karijeri igrao za Sochaux, Roeselare, Club Brugge, Borussiju Dortmund, Wolfsburg, Inter, Bayern i Tottenham.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.