Romano likuje navijačima Hajduka zbog Perišića: "Prošla su skoro dva mjeseca..."

Foto: Profimedia

FABRIZIO ROMANO prije dva mjeseca demantirao je kolege Nicolu Schiru i Gianlucu di Marzija oko dolaska Ivana Perišića (34) iz Tottenhama u Hajduk. Ljutiti Hajdukovi fanovi napali su Romana na Twitteru, a on mi je odgovorio s rečenicom "vidjet ćemo tko laže." Romano nije zaboravio na to pa se nakon dva mjeseca oglasio na Twitteru i poslao poruku Hajdukovim navijačima.

Romano se javio navijačima Hajduka

"Prošla su skoro dva mjeseca...", napisao je Romano uz poruku kako se baš ništa nije dogodilo oko Perišićevog povratka na Poljud, kao što je i sam ranije najavio u svojim objavama. Perišić u novoj sezoni ima tri nastupa za Tottenham i 66 odigranih minuta. U prve tri utakmice Premier lige nijednom nije bio u prvih 11 Spursa.

"Vidjet ćemo tko laže"

Podsjetimo, maštu navijača splitskog kluba prvi je razbuktao ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio, koji je 7. srpnja napisao da će Perišić uskoro raskinuti ugovor s Tottenhamom i da bi nakon toga trebao potpisati za Hajduk. Uskoro se javio i najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere Fabrizio Romano i poručio kako nema još nikakvog dogovora ni oko Perišićevog raskida ugovora u Tottenhamu ni oko prelaska u Hajduk.

Romano je time nakratko ubio nadu navijača Hajduka, a jedan od njih je podijelio objavu još jednog transfer eksperta Nicole Schire, koji je potvrdio da se Perišić dogovara s Hajdukom. U objavi je poslao Romana u onu stvar, a slavni novinar mu je odlučio odgovoriti porukom "vidjet ćemo tko laže."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.