HRVATSKI NOGOMETAŠI

Snimka na kojoj Van Dijk urla na suigrače zbog Hrvata ima preko pola milijuna lajkova

Foto: Screenshot

NOGOMETAŠI Liverpoola napravili su veliki korak prema četvrtfinalu Lige prvaka nakon što su u prvom ogledu osmine finala protiv Intera slavili u Milanu 2:0. Golove za momčad Jürgena Kloppa, u trenucima kad je Inter djelovao bolje, postigli su Roberto Firmino i Mohamed Salah.

Jedan od najboljih igrača talijanske momčadi bio je Ivan Perišić. On je većim dijelom utakmice mučio suparnika, pa tako i u 15. minuti, kada je probio stranu i uposlio Hakana Calhanoglua. Udarac je bio dobar, Alisson na Liverpoolovom golu svladan, no radost Interovih navijača zaustavila je greda.

Perišić je u još nekoliko navrata bio zapažen i pozdravljen pljeskom domaćih tribina koje su drhtale i nakon udaraca Mohameda Salaha, škarica Sadija Manea, dalekometnog pokušaja Trenta Alexander-Arnolda...

Pohvalio ga i Klopp

Da je Perišić odigrao sjajnu utakmicu, vidio je i Jürgen Klopp koji je nakon utakmice više puta odlučio istaknuti kako je upravo Hrvat bio najopasniji nogometaš Intera na terenu. Osim Perišića, Klopp je istaknuo i nizozemskog desnog beka Denzela Dumfriesa.

"Mi nismo bili sjajni, ali za to treba zahvaliti i Interu. Perišić je odigrao čudesnu utakmicu, čak su nam i braniči stvarali neprilike. Samo su dolazili pred naš gol. Ključne su bile zamjene, Firmino nam je donio gol", rekao je Klopp za Amazon Prime odmah nakon utakmice.

Gazzetta mu posvetila naslovnicu

Gazzetta dello Sport je na naslovnici sažela sve ovo. Preko udarne stranice objavila je fotografiju Perišića u krupnom planu kako s pogledom očajnika stavlja prste u usta. Efektna slika razočaranog asa aktualnog prvaka Italije popraćena je naslovom: "Inter grize prste."

Van Dijk poludio na suigrače zbog Perišića

Na TikToku osvanuo je i video koji je već sada prikupio više od pola milijuna lajkova. Na njemu se vidi kako Perišić iz drugog plana probija obranu Liverpoola. Uspio je s lijeve strane uputiti opasan centaršut, ali je Van Dijk u zadnji tren odbio loptu. Nakon toga se ljutio i urlao na suigrače koji nisu uspjeli zaustaviti hrvatskog reprezentativca.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.