Talijani: Evo zašto je Vlahović odbio poziv na okupljanje srpske reprezentacije

Foto: EPA

NAKON neuspjeha na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje je u skupini sa Slovenijom, Danskom i Engleskom osvojila dva boda i završila kao posljednja u grupi, reprezentacija Srbije je u Ligi nacija u Beogradu remizirala protiv Španjolske, a tri dana poslije izgubila u Danskoj.

Pozive je u odnosu na Euro dobilo čak 11 novih nogometaša, a izbornik Dragan Stojković Piksi bio je u dodatnim problemima jer su nastupe otkazali napadači Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović te veznjak Sergej Milinković-Savić. Mitrović i Milinković-Savić zvijezde su saudijskog Al-Hilala, a ljutnju srpskih navijača izazvala je fotografija saudijskog kluba na kojoj se čini da srpski tandem, nakon otkazivanja zbog ozljede, normalno trenira u klubu.

Klub mu nudi manju plaću

Talijanski mediji sada su se raspisali o razlogu zbog kojeg je izostao Vlahović, a to bi također moglo naljutiti srpske navijače. Naime, tvrde kako je zvijezda Juventusa ostala u Torinu zbog pregovora oko novog ugovora sa Starom damom.

Vlahoviću (24) aktualni ugovor s Juventusom vrijedi još samo dvije godine i postoji obostrani interes za produljenjem. Međutim Juventus mu s 12 milijuna eura želi spustiti plaću na devet milijuna uz znatno veće bonuse za postignute uspjehe. Zbog toga je navodno Vlahović odlučio ostati u Italiji i potpuno se fokusirati na pregovore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.