HNL

Tonći Kukoč: Prije Dinama smo gledali Gladijatora. 20. minuta - Brkljača crveni

Foto: Facebook

OSTALO je još malo do prvog derbija sezone između Dinama i Hajduka. Dinamo će 5. prosinca na Maksimiru dočekati Hajduk. Tako će utakmica koja je trebala biti već druga za ova dva kluba u sezoni biti formalno prva jer je derbi koji se trebao igrati na Poljudu u prvom krugu HNL-a odgođen zbog Dinamovih nastupa u Europi.

Navijači oba kluba željno iščekuju derbi, a jedan od navijača Hajduka u tom susretu bit će njegov bivši nogometaš Tonći Kukoč. On se danas oglasio na Facebooku statusom kojim se prisjetio svog vremena u klubu.

Neobična priprema za utakmicu

Kukoč tvrdi da je tadašnji trener Krasimir Balakov održao motivacijski govor pred igračima prije derbija s Dinamom, ali i da su nakon toga svi gledali film Gladijator. Tvrdi da to nije bila dobra ideja.

''2011. godina. Hajduk - Dinamo 1:1.

Mario Brkljača je bio jedini igrač uz Andrića koji bi te u duelu bacili u drugi red tribina. Ekipa puna eksplozije. Prije utakmice u Hotelu President naš trener Krasimir Balakov je održao motivacijski govor. Za ovaj derbi se živi, čeka vas 30 tisuća ljudi na tribini i na kraju govora pustio nam je isječke iz filma Gladijator. 20. minuta utakmice Ivan Bebek isključio Brkljaču… Nikada više nismo gledali Gladijatora'', napisao je Kukoč na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.