Tramezzani: Bjelicu znam iz Italije. Dinamo 20 godina pokazuje pobjednički mentalitet

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

ISTRA će u subotu od 18:30 na stadionu Aldo Drosina ugostiti Dinamo u utakmici 10. kola SuperSport HNL-a. Susret je na konferenciji za medije najavio trener Istre Paolo Tramezzani.

Tramezzani: Svi igrači su mi uvijek na dispoziciji

"Sretan sam što nastavljamo natjecanje, ova pauza je dobro došla da nastavimo dobro raditi i trenirati. Imali smo nekoliko igrača koji su pozvani u mladu reprezentaciju, svi su igrali i dobro odradili, sretni smo i ponosni zbog onog što su napravili i znamo da će im sutra biti glava 100% u utakmici", rekao je u uvodu pa nastavio:

"Imamo još dva treninga i nakon toga ću donijeti odluku o sastavu. Volim eksperimentirati, no olakšava mi što su svi moji igrači uvijek na dispoziciji, znam da daju sve za momčad. Kad imaš takve igrače, s takvim karakterom, to treneru daje puno mogućnosti. Sve što radim radim jer imam podršku svojih igrača."

"Bjelicu sam upoznao u Italiji"

Promjena u odnosu na prvi Istrin ovosezonski susret s Dinamom, koji je tada pobijedio 5:0, jest da trener više nije Sergej Jakirović, nego Nenad Bjelica. Tramezzani se s Bjelicom upoznao još kada je ovaj vodio Speziju u Italiji, no dosad su jedan protiv drugog igrali samo u SuperSport HNL-u. Bjelica je u sezoni 2020./21. s Osijekom dvaput pobijedio Tramezzanijev Hajduk.

"Radi se o jako kvalitetnim trenerima, a Bjelicu sam imao prilike i upoznati u Italiji. Dinamo uvijek ima pobjednički mentalitet, to su pokazali zadnjih 20 godina, a taj pobjednički mentalitet te tjera da se svakoj momčadi suprotstaviš s maksimalnom pozornošću i koncentracijom. Tako će biti i u subotu, u to sam uvjeren."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.