Gattuso: Novi sportski direktor ne putuje s ekipom, nego vlastitim prijevozom

Foto: Goran Kovacic/Zvonimir Barisin/PIXSELL

SLAVEN BELUPO i Hajduk u nedjelju u 16 sati u Koprivnici igraju utakmicu desetog kola SuperSport HNL-a. Bit će to prvi susret za oba kluba nakon reprezentativne pauze. Uoči utakmice novinarima se obratio trener Hajduka Gennaro Gattuso, koji je progovorio i o svom odnosu s novim sportskim direktorom Francoisom Vitalijem.

"S njim dosta pričam. Često dolazi u moj ured i raspituje se o stanju igrača, njihovom razvoju. Približava se i zimski prijelazni rok pa raspravljamo i o mogućim transferima, raspravljamo o zimskim pripremama. Na njemu vidim da voli i želi raditi. Ima osoban odnos s igračima i dobro je prihvaćen. Devet nas je u stožeru i više ljudi ne stane u autobus. Sportski direktor ne putuje s ekipom nego sa svojim prijevozom", rekao je trener Hajduka na konferenciji za medije.

Gattusa je u Hajduk doveo Nikola Kalinić, kojeg je legenda talijanskog nogometa vodila u Milanu. S Kalinićem, koji je dobio otkaz na početku sezone, Gattuso je ostao u dobrim odnosima te je na jednoj od prijašnjih presica priznao da se često s njim druži. Francuz Vitali postao je novi sportski direktor, no nije se puno isticao u javnosti.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.