Turci: Kovačić je odlučio transferom šokirati Guardiolu i cijeli nogometni svijet

Foto: EPA

FENERBAHČE želi Matea Kovačića (30). Vijest je to koju je u petak plasirao turski Takvim. Turski mediji dosad se nisu pokazali osobito vjerodostojnima, a Takvim je tvrdio da su predstavnici Fenerbahčea već započeli pregovore s Manchester Cityjem, koji navodno razmišlja o slanju Kovačića na posudbu. Portugalski trener Jose Mourinho, koji je ljetos preuzeo momčad, želi Kovačića postaviti uz Brazilca Freda u sredinu veznog reda.

Danas turski Millyet ima novi tekst o Kovačiću, koji se ne razlikuje značajno od onog što je objavio Takvim , ali se piše da je posao sada još bliže tome da se dogodi do kraja prijelaznog roka. "Kovačić je odlučio transferom šokirati Guardiolu i cijeli nogometni svijet", navode Turci.

I dalje nije vjerojatno da će ići u Tursku

Kovačić je tijekom sjajne karijere nastupao za Dinamo, Inter, Real Madrid, Chelsea i City, u kojem je proveo proteklih godinu dana i u tom periodu odigrao 46 utakmica, zabio tri gola, jednom asistirao i osvojio tri trofeja. Ugovor s mančesterskim klubom vrijedi mu do ljeta 2027. godine i malo je vjerojatno da bi mogao otići u Tursku.

Dogodi li se to, postao bi klupski suigrač hrvatskog golmana Dominika Livakovića i bosanskohercegovačke zvijezde Edina Džeke (38), kojeg se povezuje sa splitskim Hajdukom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.