Varaždinu se nakon teške ozljede vraća kapetan: "Bio sam nervozan kao malo dijete"

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

OSIJEK u nedjelju od 17:30 dočekuje Varaždin u utakmici 23. kola SuperSport HNL-a. Bit će to dvoboj trenutno trećeplasirane i sedmoplasirane momčadi prvenstva, a razlika između njih je osam bodova. Trener Varaždina Mario Kovačević u najavi susreta rekao je kako se veseli povratku kapetana Igora Postonjskog.

“Veseli me što je Postonjski odigrao poluvrijeme protiv Jaruna. Normalno, još nije spreman za cijelu utakmicu, ali za dio utakmice je spreman te ću ga sigurno iskoristiti već u nedjelju u utakmici protiv Osijeka", rekao je Kovačević. Postonjski se vraća šest mjeseci nakon teške ozljede. Igrao je tog 15. kolovoza baš protiv Osijeka, kad je slomio nogu u duelu s Mijom Caktašem.

"Čekao sam prijateljsku utakmicu kao malo dijete"

“Konačno sam dočekao da mogu odigrati jednu pravu utakmicu (prijateljsku protiv Jaruna, op.a.). Jedno je trening, utakmica je sasvim drugo i jedva sam čekao da počne. Nisam ni spavao tu noć kako spada, imao sam tu pozitivnu nervozu prije utakmice kao malo dijete. Super je prošlo, bez bolova, što mi je najbitnije”, rekao je Postonjski.

“Pokazali smo da možemo igrati sa svima i vjerujem da će ova kriza koja je došla i proći. Ako odigramo jednu pravu mušku utakmicu kako znamo i kako smo već pokazali, pogotovo s njima kad smo ih i nadigrali u prvenstvu – ako odigramo utakmicu na tom tragu, onda nema straha za bodove”, zaključio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.