Zajec nakon što je smijenio Jakirovića: On je kvalitetna osoba

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

SERGEJ JAKIROVIĆ smijenjen je kao trener Dinama. Presudio mu je najteži poraz u povijesti kluba, 9:2 kod Bayerna u Ligi prvaka prije dva dana. Ali Dinamovo vodstvo i navijači nezadovoljni su njime već od ranije, nakon loših igara i rezultata u oba prvenstvena derbija.

Dinamo, naime, nije uspio pobijediti kod Rijeke (1:1), a onda ga je neposredno prije katastrofe u Münchenu pobijedio uzdrmani Hajduk 1:0, i to na Maksimiru. Dinamo je tako u sezonu od koje puno očekuje startao gubitkom prvog mjesta u SHNL-u i povijesnom sramotom u Ligi prvaka.

Prije svega želim Sergeju Jakiroviću zahvaliti na svim rezultatima koje je postigao. Imali smo ugodnu suradnju, na mene...

Objavljuje Velimir ZajecČetvrtak, 19. rujna 2024.

"Najvažnije je u ovakvim situacijama da ostanemo ljudi"

Nakon što je Dinamo dao otkaz Jakiroviću, oglasio se Velimir Zajec, predsjednik kluba: "Prije svega želim Sergeju Jakiroviću zahvaliti na svim rezultatima koje je postigao. Imali smo ugodnu suradnju, na mene je ostavio dojam kvalitetne osobe i želim mu puno sreće u daljnjoj karijeri.

Najvažnije je u ovakvim situacijama da ostanemo ljudi te da interes Dinama stavimo na prvo mjesto. Na svima nama je sada da donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru u ovom nezgodnom trenutku po Dinamo i da se vratimo na pobjedničke staze."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.