"Zar su ovi koji su potjerali Kalinića stvorili Hajduk pa smiju raditi što žele?"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

NIKOLA KALINIĆ više nije sportski direktor Hajduka. Nakon samo četiri mjeseca na toj funkciji Hajduk je odlučio raskinuti suradnju sa svojim bivšim igračem. Podsjetimo, u svibnju je Kalinić u Hajduku završio igračku karijeru i zatim preuzeo funkciju sportskog direktora. Samo tri dana pred derbi protiv vodećeg Dinama Hajduk je ostao bez jedne od ključnih osoba. Za komentar novih potresa na Poljudu nazvali smo legendarnog bivšeg igrača Hajduka Zlatka Vujovića.

Kako komentirate odluku Hajduka da raskine s Kalinićem?

Ništa me ne čudi. Ne znam što se točno događa u Hajduku, ne znam tko što radi i zašto to radi, ali jasno mi je da je u klubu teško rasulo. Očito je da je tamo sve pošlo nizbrdo, od kupovine igrača do igre. Kalinić je nešto probao, želio je nešto napraviti, ali eto... Nema se para, kažu. Volio bih baš čuti njegovu stranu priče. A ovi koji su ga potjerali... Što, zar su oni stvorili Hajduk pa imaju dozvolu za sve što rade? Ništa me više u Hajduku ne može iznenaditi.

Je li se ta odluka mogla bar prolongirati iza derbija s Dinamom?

A što da ja vama sad kažem na to? Najradije bih se od muke smijao. Isto tako, kad trener prije Dinama kaže da je Dinamo bolji, ne razumijem kakva je to poruka igračima. Pa što ako je igrački jači? To je jedna utakmica, derbi, svašta se može dogoditi. A trener, umjesto da napali igrače, prije utakmice kaže da je Dinamo bolji.

Tko je kriv za ovu situaciju?

Ma, kad je pir, neka onda ide sve do kraja. Žalosno je da se ovakve stvari događaju Hajduku. Neka sad situaciju rješavaju oni koji su sve zakuhali, ali sumnjam da imaju ikakvu ideju kako. Nama bivšim igračima i svima koji obožavamo Hajduk preostaje samo žalovati kad gledamo što nam se radi od kluba. Teško rasulo. 
 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.