Zekić: Crnac je bio najtiši, sad je jedan od najglasnijih. Naravno, kad ja ne slušam

Screenshot: YouTube/Slaven Belupo TV

SLAVEN BELUPO i Lokomotiva utakmicom u Koprivnici otvaraju 34. kolo SuperSport HNL-a. Slaven je na tablici na sedmom mjestu, a Lokomotiva na osmom, s tri boda manje. Ovom bi utakmicom mogla prestići Koprivničane. Uoči utakmice oglasio se trener Slavena Zoran Zekić.

"Zanimljiva utakmica i protivnik, ulog je još uvijek dosta velik jer nije isto na kojoj ćemo poziciji završiti i moja je velika želja da zaista ovo sve završi u dobrom tonu i da u pozitivi odemo svi skupa na odmor. Mogu se samo pridružiti pohvalama. Odigrali su nekoliko fantastičnih utakmica ove godine, ali to je priča koja se slaže desetak godina.

Imaju sustav i proces u kojem igrači iz omladinskog pogona ulaze u prvu momčad pripremljeni na ono što ih čeka. S druge strane, volio bih da mi budemo rasterećeniji u svakom smislu, da budemo jači na lopti i u trci, da budemo što okomitiji, no puno toga zavisi od raspoloženja igrača. Nadam se da će nam domaći teren ovaj put biti prednost", rekao je Zekić na konferenciji za medije.

Ante Crnac napredovao

"Jako sam sretan Antinim napretkom i razvojem. Zabio je dosta ključnih golova, ali može još i bolje, treba samo raditi i razmišljati o detaljima o kojima govorimo. Ponekad izgleda malo pospan, ali ima još dosta rezervi u sebi.

Ima tek 19 godina, pritiska nema, neka samo uživa u nogometu. Zna što smo prošli u ovih godinu i pol dana, bio je bez samopouzdanja, bio je najtiši i prvih pola godine mislili smo da ne priča, a sad je postao jedan od najglasnijih. Naravno, kad ga ja ne čujem.

Ante ima 19 godina i puno se priča o njegovoj prodaji. Treba se malo maknuti od toga svega, iako to nije lako. Zadnjih mjeseci taj transfer potencira se na više strana, sve to dolazi do njega, a on se mora koncentrirati na nogomet i treninge.

Sve ostalo će doći samo po sebi. Naravno da postoji, za njega postoji najveći interes. Puno je razgovora oko toga, mogli smo transfer realizirati i na zimu, ali smatrao sam da je prerano", rekao je Zekić pa dodao:

"Odlično se razvija ovdje, a klub će dalje odlučiti s Antom i roditeljima na koju će to stranu sve otići. Međutim, nije bit prodaje samo prodaja već to treba strateški odraditi, gdje će ići i što taj klub namjerava s njim u budućnosti. On nije igrač za godinu dana, već za sljedećih 10."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.