Žestok odgovor na uvrede upućene Zubčiću: Heroji iza tipkovnica se javljaju s kauča

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

FILIP ZUBČIĆ nije uspio iskoristiti sjajnu prvu vožnju u premijernoj utrci sezone u Svjetskom kupu i osvojiti bodove u Söldenu. Nakon što je bio drugi u jutarnjem dijelu programa, hrvatski predstavnik pao je na stazi u drugoj vožnji i ostao bez bodova. Pobjeda na startu pripala je Norvežaninu Alexanderu Steenu Olsenu.

Nakon ovog pada društvene mreže su ispunile uvrede i negativni komentari upućeni Zubčiću. Najviše su se njegovom neuspjehu razveselili navijači Hajduka, koji su ga uzeli na pik nakon što se u više navrata narugao Hajduku tijekom prošle sezone SuperSport HNL-a. Napravio je to kao poznati navijač Dinama nakon što je njegov klub osvojio dvostruku krunu. Zubčić je tada čestitao "Dinamu na tituli, a Hajduku na frituli" i to mu nisu zaboravili. 

Javio se Kolega

Na negativne komentare upućene Zubčiću oglasio se Samuel Kolega, također hrvatski skijaš. "Kao i uvijek heroji iza tipkovnica se javljaju sa svojih kaučeva. Puni su pameti i sreće zato što je Zubo pao nakon što je u prvoj vožnji iza sebe ostavio sve velike skijaške nacije osim jednog Norvežana", napisao je Kolega pa dodao:

"Inače se uspijevam smijati ovakvim komentarima, ali kako je prva utrka, svi smo se nekako nadali da će krenuti dobro, ali eto, barem smo udovoljili ‘navijačima‘ koji se, kao što pišu, ‘raduju svakom njegovom posrtanju‘, a po karakteru nisu Zubi ni do koljena. Bravo Zubo i svaka čast na borbi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.