Dinamovi navijači na Fejsu su bijesni. Skoro svi ističu istog igrača

Foto: Matija Habljak/Pixsell

OSIJEK je pobijedio Dinamo 2:4 u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru. Dva gola za Osijek zabio je Arnel Jakupović, a po jedan su dali Hernani i Roko Jurišić. Za Dinamo je dvaput pogodio Marko Pjaca. Momčad Nenada Bjelice ovime je povezala dvije utakmice bez pobjede u prvenstvu. Vodeći Hajduk joj je pobjegao na sedam bodova razlike.

Većina navijača nikako ne može biti zadovoljna. Ne samo ovom utakmicom nego i Dinamovom formom u SHNL-u te velikim zaostatkom za rivalima. Prenijeli smo neke od najpopularnijih komentara na društvenim mrežama ispod objava sa službenih Dinamovih stranica, a većinu je razljutila predstava Sammyja Mmaea.

"Valjda će u Dinamu shvatit da podhitno moraju kupit golmana ovaj Nevistić je rupa nad rupama. Jedino mu frizura na mjestu."

"Nema predaje! Barem se šef iz prve ruke mogao uvjeriti da Mae i Hoxa nisu igrači za Dinamo, a i Špikića možemo slobodno poklonit bilo kome.Više minuta za Kačavendu, Stojkovića, Mbukua, Cordobu. Ajmo plavi, zadnji je voz za mobilizaciju!"

"Kako objasniti dobru obranu protiv monaca i salzburga i amaterizam protiv istre i osijeka."

"Igramo taj neki 'svileni nogomet'. Čim je protivnik malo agresivniji i čvršći kreću problemi. Čak Osijek i nije neka agresivna ekipa. Ako želimo napredovati u sezoni taj segment prvo treba popraviti. Agresiju i trčanje kad smo u posjedu i pogotovo kada se branimo. Biti bliži i biti čvršći. Neki igrači ne mogu pratiti zahtjeve Dinama pa i taj dio treba riješiti. Puno se priča da imamo širok kadar i kvalitetu istog al nije to baš tak..što se i danas potvrdilo."

"SRAMOTNO! Previše golova primamo u HNL-u, a sve jer su u obrani zvjezdice tipa dugokosi Sergio Ramos za sirotinju! Glava u oblacima, 7 bodova zaostajati nakon 10 kola je previše! Kazniti novčano svakoga tko je danas sudjelovao u ovoj sramoti!"

"Obrana je definitivno užasna,a Ramosa s Temua se treba što prije riješiti ali realno najveći krivac za ovaj rez je Martin Baturina.Najprije nije zabio zicer za 2:0,a onda je kod 2:2 izgubio loptu na centru i iz te kontre je dinamo primio gol.Sretno plavi dalje." 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.