Zubčić odgovorio hajdukovcima koji ga vrijeđaju: Punite mi ego. Dajte još hrane

Foto: EPA-EFE

FILIP ZUBČIĆ u prvoj utrci nove sezone skijaškoga kupa bio je na odličnom putu prema pobjedničkom postolju veleslaloma u Söldenu. Bio je drugi nakon prve vožnje i imao još nekoliko stotinki prednosti u središnjem dijelu staze kad je pogrešno ušao u jedan zavoj, promašio vrata i izletio u zaštitnu ogradu.

Odbio se par puta od ledene staze, ali najvažnije je da mu skija nije zapela u ogradi i okrenula nogu. Sve je prošlo bez ozbiljnih fizičkih posljedica, no više od svega boli gubitak bodova koji su mu se smiješili u velikim količinama.

Gore je pao s bicikla

"Natukao se jesam, ali ništa specijalno, gore mi je bilo kad sam pao s bicikla. Bitno da se nisam strgao, a mogao sam, imao sam sreće", javio se Zubčić na poruku dan nakon nesretnog pada. "Nažalost, sve sam prosuo svojom greškom, imao sam postolje u rukama, možda i pobjedu, ali to nikad nećemo znati."

Ne dijele svi Hrvati njegovu žalost. Nakon utrke u komentarima i na društvenim mrežama mnogi su ga vrijeđali i likovali zbog njegova neuspjeha, ali ipak se najviše radi o navijačima Hajduka, koje očito iritira to što je naš najbolji skijaš ponosni navijač Dinama, što često ističe i usput podbada rivale s juga.

Uostalom, i jutros je objavio fotografiju s Dinamovim šalom i porukom "Jučer nije bio naš dan! Nema predaje", koja se odnosi i na njegov pad i na Dinamov prvenstveni poraz od Osijeka 4:2.

"Dajte mi još hrane"

"Za komentare me nije briga, neka piše tko što hoće ako ih to uveseljava, ja time mogu samo puniti svoj ego i svoju energiju. Tako da, dajte mi još hrane", poručio je Zubčić onima koji se vesele njegovu kiksu.

Najbolji skijaš među Dinamovim navijačima sljedeću priliku da im odgovori na stazi imat će tek 17. studenoga, kad se Svjetski kup nastavlja slalomom u Leviju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.