Lovre Kalinić oprostio se od Gabrića: Voli te tvoj Kale

Foto: Instagram

TONČI GABRIĆ, legendarni golman Hrvatske i Hajduka, preminuo je u 63. godini. Karijeru je započeo u RNK Splitu, a kasnije je branio za Čelik, Hajduk, Pazinku, PAOK i Rijeku. Od 1994. do 1999. bio je drugi golman reprezentacije iza Dražena Ladića, a u istoj je imao devet nastupa.

Dugo je radio kao trener golmana, između ostalog i u Hajduku i u reprezentaciji Zambije, gdje je išao s Aljošom Asanovićem. Od Gabrića se oprostio golman Hajduka Lovre Kalinić, kojeg je Gabrić trenirao u splitskom klubu. Kalinić je objavio i neke njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

"Bia si svoj čovik"

"Deseti misec 2006. godine mi priđeš i kažeš - od sutra si s nama u prvoj ekipi. Od tog dana u tebi imam sve…trenera, drugog oca, prijatelja, brata, psihologa, svoga anđela čuvara. Uvik si bia tu za mene. Bia si svoj čovik, nekima čudan i kompliciran, a meni samo čovik sa velikim srcem i poštovanjem prema svakome.

Veliki moj Tonči, hvala ti na svemu šta si napravia za moju obitelj i mene. Neka te andeli nebeski čuvaju i paze do neke druge prilike. Zbogom uz tvoju najdražu pismu. Voli te tvoj Kale", napisao je na Instagram Hajdukov golman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.