Modrić se oglasio dan nakon debakla u Clasicu. Za tri rečenice dobio milijun lajkova

Foto: Profimedia

DEBAKL je doživio Real u najvećem španjolskom derbiju. Na domaćem terenu je izgubio 0:4 od Barcelone. Aktualni prvak Španjolske tako nakon 11 kola zaostaje šest bodova za najvećim rivalom koji je na prvom mjestu. Luka Modrić (39) igrao je zadnjih pola sata. Ušao je pri vodstvu Barcelone 2:0, a sudeći prema učinku i ocjeni kod Sofascorea (7.1) samo je Eduardo Camavinga (7.4) bio bolji od njega u Realu. 

"Kad je ušao Modrić, promijenio sam taktiku jer sam htio da budemo opasniji 1 na 1", objasnio je Carlo Ancelotti važnost ulaska hrvatske legende. Mnogi navijači Reala se pitaju zašto Modrić, koji je u sjajnoj formi, nije bio starter u El Clasicu te ističu kako je usprkos skromnoj minutaži kreirao dvije prilike.

Modrić je u potopu protiv Barcelone pokazao puno u malo minuta

Grafika: Sofascore

Španjolski mediji ističu da je nakon katastrofe protiv Barcelone raspoloženje u Realu užasno. O tome svjedoči i to da nakon utakmice nijedan igrač Reala nije dao izjave za medije. Kapetan Modrić oglasio se tek kasno sinoć na Instagramu, više od 24 sata nakon potopa:

"Vrijeme je da podigneš glavu, učiš, radiš i guraš. Imam potpuno povjerenje u ovu momčad. Idemo, Madrid!" napisao je Modrić uz fotografije sebe protiv Barcelone. Objava je za osam sati dobila gotovo milijun lajkova i reakcija. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.