Omiljeni klub pape Franje upao u dugove jer je plaćao 20 kanala za odrasle

Foto: EPA

ARGENTINSKI nogometni prvoligaš San Lorenzo našao se u neobičnom problemu. Član Uprave Mateo Sagardoy preko društvenih mreža obavijestio je navijače o zbivanjima u prvih deset mjeseci otkako je novo vodstvo preuzelo upravljanje klubom. Prilikom produljivanja pretplate na televizijske kanale otkrili su da postoji velik dug zato što je netko prošle godine ugovorio pristup brojnim kanalima za odrasle.

"Morate znati da smo imali velik dug i da smo plaćali više od 20 pornografskih kanala", napisao je Sagardoy na svojem profilu na X-u. Smatra da je pretplatu ugovorio netko od članova prijašnje Uprave. Ugovor je odmah raskinut, ali morat će platiti ranije pristigle račune.

Informirao je navijače trenutačno 22. kluba argentinske prve lige i o drugim obavezama i popravcima koje moraju obaviti. "Jesmo li sve napravili ispravno? Nismo. Jesmo li sve riješili? Nismo. Ima li još puno toga za popraviti? Ima. Tome smo svakodnevno posvećeni i želimo jednom zauvijek usmjeriti klub na pravi put", poručio je Sagardoy.

San Lorenzo je omiljeni klub pape Franje

San Lorenzo de Almagro nalazi se u četvrti Boedo u Buenos Airesu, u kojem je rođen papa Franjo. 87-godišnjem poglavaru Katoličke crkve, inače velikom nogometnom fanu, upravo je San Lorenzo omiljeni klub. "To je dio mog kulturnog identiteta", rekao je jednom.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.