Amerikanac prijavio da mu je prijatelja ubio medvjed. Policija: Nije nego čovjek

Foto: Ured šerifa okruga Gallatin

Amerikanac Dustin Kjersem (35) pronađen je mrtav u svom šatoru prošlog vikenda ujutro duž Moose Creek Roada sjeverno od Big Skya u saveznoj državi Montani. Mrtvo tijelo u šatoru prijavio je prijatelj 35-godišnjaka koji je krenuo u potragu za njim kada se nije pojavio na dogovoru prošlog petka.

Muškarac je hitnoj službi rekao da ono što je vidio u improviziranom kampu gdje je bio njegov prijatelj izgleda kao napad medvjeda, priopćio je ured šerifa okruga Gallatin, piše CBS.

Policija: Brutalno je ubijen, ali ga nije ubio medvjed

Zaposlenik ustanove Montana Fish, Wildlife and Parks koji je posjetio lokaciju, međutim, nije pronašao znakove aktivnosti medvjeda. Istražitelji su rekli da su ubrzo pronašli dokaze o "brutalnom napadu", koji se istražuje kao ubojstvo.

Kjersem, koji je posljednji put viđen u četvrtak poslijepodne, zadobio je višestruke rane i posjekotine, uključujući i lubanju, pokazala je obdukcija.

"Brutalno je ubijen u svom kampu i trebamo vašu pomoć", rekao je šerif Dan Springer, dodajući da detektivi okruga rade "sve sate dana i noći kako bi pronašli njegovog ubojicu".

Šerif pozvao stanovnike na oprez

Osumnjičenici nisu identificirani, a Springer je rekao da udaljeno područje mjesta zločina, gdje nema mobilnog signala, otežava istragu. Šerif je pozvao stanovnike na oprez.

"Znamo da je netko bio vani tko je nekoga ubio na vrlo gnusan način, pa ako ste vani u šumi, morate obratiti pozornost, morate ostati na oprezu", rekao je Springer.

"Ako ste vidjeli nešto čudno u području kanjona ili u gradu s njegovim kamionom, obratite nam se", apelirao je šerif na stanovnike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.