FOTO Selak Raspudić ima dva slogana za izbore. Jednim se narugala Milanoviću

Foto: Index

Kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske Marija Selak Raspudić sutra će u Jurišićevoj ulici u centru Zagreba otvoriti svoj stožer.

Izlog stožera je već oblijepljen plakatima na kojima se ističu dva slogana: "Marija za Hrvatsku" i "Više od karaktera". Potonji slogan može se tumačiti kao odgovor na "Predsjednika s karakterom", što je bio slogan Zorana Milanovića u predsjedničkoj kampanji 2019. godine. 

Na plakatima u Jurišićevoj vidljiv je i logo kampanje koji se sastoji od četiri kockice: dvije bijele te po jedne plave i crvene. Na plavoj kockici nalazi se obris lica.

Trenutno je saborska zastupnica

Podsjetimo, Selak Raspudić je još krajem srpnja službeno objavila da ulazi u predsjedničku utrku. Pri objavi kandidature poručila je kako će kao nadstranačka osoba biti predsjednica svih građana.

Također je naglasila da Hrvatska u kriznim vremenima na čelu treba predsjednicu koja će prije svega biti razborita i odgovorna, koja neće kalkulirati i sjediti na dvije stolice, koja će se voditi interesom domovine, a ne stranačkom ili vlastitom dobrobiti, koja će krize rješavati, a ne ih svojim djelovanjem stvarati.

Selak Raspudić trenutno obnaša drugi uzastopni mandat u Hrvatskom saboru. U oba navrata je u sabor ušla s liste Mosta. Međutim, ubrzo nakon parlamentarnih izbora, koji su održani u travnju ove godine, odlučila je da će sa svojim suprugom Ninom Raspudićem napustiti Mostov zastupnički klub. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.