FOTO Tražite vikendicu blizu Zagreba? Donosimo vam pet prekrasnih

Foto: Index Oglasi

NA INDEX OGLASIMA se nalazi preko 100 tisuća nekretnina, a ponuda je iznimno raznovrsna.

Neke kuće se prodaju za manje od 10 tisuća eura dok određene luksuzne vile možete kupiti tek ako na bankovnom računu imate milijune.

Primijetili smo da je u posljednje vrijeme ponuda vikend kuća u okolici Zagreba sve bogatija, pa smo odlučili provjeriti koji to oglasi nude najbolji omjer cijene i kvalitete.
 
Ovo su najbolje i najpovoljnije vikendice u Zagrebačkoj županiji:
 
Kuća u mjestu Kravarsko

 
Kuća površine 172 metra kvadratna nalazi se u mjestu Kravarsko, a sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja. U podrumu se nalaze garaža i spremište dok se prizemlje sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje i dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice te balkona. Potkrovlje je roh bau. Kuća je okružena zelenilom i nalazi se na odličnoj i mirnoj lokaciji. Površina okućnice iznosi 1058 m2 i sve to može biti vaše već za 50 tisuća eura.
 
Vikendica kod Svetog Ivana Zeline

 
Ova lijepo održavana, simpatična, drvena vikendica nalazi se kod Svetog Ivana Zeline u mjestu Banje Selo. Kuća je velika 63 metra kvadratna, a dolazi i s okućnicom od 1385 m2. Lokacija je jako mirna, prepuna zelenila i lijepih pejzaža. Za ovu nekretninu je potrebno izdvojiti 33 tisuće eura. 
 
Simpatična vikendica u Bukevju

 
Uređena prizemnica od 70 četvornih metara smještena je na zemljištu površine 719 m2, a sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja, s tim da su prizemlje i potkrovlje koncipirani kao jedna stambena jedinica. Kuća je građena 1983. godine, a 2013. je dodatno uređena. Bukevje je lijepo i ugodno mjesto nadomak Zagreba, svega 10 do 15 minuta vožnje od Sesveta, a okruženje čine prelijepa prirodna prostranstva oranica, livada i šuma. Vikendica se prodaje za 44.999 eura.
 
Kuća s predivnim pogledom u naselju Komin

 
Simpatična samostojeća kuća od 84 kvadrata može se koristiti kao vikendica, ali i kao kuća za stanovanje. Sagrađena je na zemljištu površine 546 m2, a s cijelog dvorišta pogled puca na panoramu zelinskog područja Zagrebačke županije. Komin je naselje u prekrasnom prirodnom okruženju, ali je i na samom izlazu s autoceste. Kuću možete kupiti za 45.000 eura. 
 
Prekrasna kuća za odmor pokraj Zagreba 

 
Ova lijepa i povoljna vikend kuća od 76 četvornih metara nalazi se u općini Klinča Sela, svega 26 kilometara od Zagreba, odnosno 20 minuta vožnje po autoputu i isto toliko po staroj karlovačkoj cesti. Krajolik je vrlo pitom i zaista je prelijep, a kuća je okružena šumom i predivnim brežuljcima. Opremljena je namještajem i uređena je za uživanje, a vaša može biti za 58.000 eura. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.