Harris podržali Obame, Beyoncé, DiCaprio. Trump priprema veliki skup u New Yorku

Foto: EPA

Deset dana prije izbora kandidati za Bijelu kuću koji vode mrtvu trku ne posustaju: Kamala Harris danas igra na kartu bračnog para Obama, a Donald Trump obilazi dvije države, prije velikog skupa u New Yorku.

Nakon Teksasa dan prije, put dvoje kandidata danas se ponovno križa u Michiganu, jednoj od ključnih, tzv. "swing" država, koje će odrediti rezultat izbora 5. studenoga.

Harris podržali Lizzo, Usher, Beyoncé, DiCaprio

Kamala Harris nastavlja se oslanjati na niz celebrityja: prošli vikend to su bili Lizzo i Usher, u četvrtak Bruce Springsteen, Beyoncé u petak, a u subotu to su Barack i Michelle Obama. To je povratak u kampanju bivše prve dame SAD-a, koju podržava 61 posto Amerikanaca, po YouGovu.

"Nemojte sjediti i kukati. Učinite nešto", poručila je na demokratskoj konvenciji u kolovozu.

U Houstonu, svojem rodnom gradu, Beyoncé je pozvala Ameriku da "zapjeva novu pjesmu". "Ovo je naš trenutak", rekla je Harris.

Leonardo DiCaprio, poznat po svojem angažmanu za zaštitu okoliša, objavio je u videu da podržava Kamalu Harris, kazavši: "Zemlji treba skok naprijed kako bi se spasilo naše gospodarstvo, naš planet i nas same."

Trump računa na Michigan, Pennsylvaniju i Wisconsin

Donald Trump nastavlja isticati da je on jedini bedem protiv slabljenja prve svjetske sile.

U petak je ponovno spomenuo "vojsku migrantskih bandi koje provode kampanju nasilja i terora protiv američkih građana" i "invaziju kriminalnih migranata koje je uvezla Kamala", na skupu u Traverseu u Michiganu.

Donald Trump računa na Michigan, Pennsylvaniju i Wisconsin, tri države koje su 2016. probile "plavi zid", blok dvadesetak država koje se smatra sigurnim demokratskim bazama.

Prve dvije obići će u subotu nakon čega će u nedjelju održati veliki skup u Madison Square Gardenu u New Yorku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.