Jučer na Baniji poginule dvije osobe u dvije nesreće

Ilustracija: Šime Zelić/PIXSELL

JUČER su na području Banije poginule dvije osobe u dvije odvojene prometne nesreće.

Vozač naletio na biciklistkinju, umrla je na putu do bolnice

Prvo je oko 9:40 na području Hrvatske Kostajnice u mjestu Donji Kukuruzari smrtno stradala vozačica bicikla. Do nesreće je došlo kada je 60-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka. Uslijed neprilagođene brzine, udario je u bicikl kojim je u istom smjeru upravljala 74-godišnja žena, koja je skretala na kolni ulaz.

Od siline udarca žena je odbačena na kolnik, dok je vozač sletio u odvodni kanal i udario u rub betonskog kolnog ulaza. Od zadobivenih ozljeda 74-godišnjakinja je na putu do bolnice preminula, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Vozač je uhićen te će uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti predan u pritvor.

Vozač pretjecao pa pokušao izbjeći sudar. Sletio je s ceste i poginuo

Istog dana, oko 17 sati na državnoj cesti D47, na nenaseljenom dijelu grada Novske, dogodila se nesreća u kojoj je smrtno stradao 70-godišnjak.

Do nesreće je došlo kada je 70-godišnji vozač, upravljajući automobilom kutinskih tablica, uslijed pretjecanja teretnog vozila, izbjegavajući sudar s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smjera skrenuo van kolnika u odvodni kanal. Vozač je na mjestu događaja smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u bolnicu u Popovači gdje će se obaviti obdukcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.