Milanović Marijanu Puljak nazvao narikačom. Puljak: Osuđujem takvu komunikaciju

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL, Screenshot: N1

Zastupnica Centra Marijana Puljak govorila je za N1. Komentirala je nesuglasje predsjednika i premijera oko slanja časnika u NSATU misiju podrške Ukrajini, ali i razloge najavljene podrške Zoranu Milanoviću na nadolazećim predsjedničkim izborima.

Komentirala je odgodu glasanja o slanju vojnika u NSATU misiju u Njemačku.

"Mislim da je njegova jedina svrha da se javnost nastavi prepucavati oko te priče, a da se tenzije nastavljaju dizati", ocjenjuje Puljak pa dodaje da smo od Plenkovića imali prilike čuti svakakve epitete kojima se ocrnjuje oporba, pa kaže da ih se čak naziva i izdajnicima naroda.

Najavljuje i da stranka Centar ponovno ne namjerava sudjelovati u glasanju jer smatra da ustavni elementi nisu zadovoljeni. Po njim se, kaže, predsjednik Republike Zoran Milanović trebao dogovoriti s vladom i "tema uopće nije trebala doći u sabor."

Centar podržao Milanovića koji je Puljak nazvao "narikačom"

Centar je najavio podršku Zoranu Milanoviću na predsjedničkim izborima. Puljak je objasnila kako su došli do te odluke.

"Sve institucije su zauzete od strane HDZ-a. Kako da se građani osjećaju zaštićeno u državi u kojoj je glavni državni odvjetnik 'njihov dečko'", pita se Puljak koja u Milanoviću vidi zadnju branu HDZ-ovog "preuzimanja institucija".

Zoran Milanović je 2020. u raspravi Puljak nazvao "narikačom."

"I dalje osuđujem takvu komunikaciju. On nije savršen kandidat, ali je sigurna karta koja će osigurati da HDZ ne preuzme i tu instituciju", smatra ona i dodaje da nisu bitni ni njeni osjećaji, ni isprike.

Na pitanje je li joj se Milanović ikad ispričao, Puljak izbjegava odgovoriti jer su, kako kaže, "bitna njegova djela."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.