Ovaj vikend niz radova po Zagrebu. Na snazi će biti privremena regulacija

Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL

Iz Grada Zagreba izvijestili su o privremenim regulacijama prometa tijekom vikenda. 

Sutra će se u sklopu modernizacije ispravljačke stanice ZET-a izvoditi radovi na kolniku Draškovićeve ulice kod križanja s Ulicom kralja Držislava radi polaganja elektroenergetskog kabela. Promet tim raskrižjem bit će otežan od 8 do 17 sati i odvijat će se suženim dijelom kolnika, odnosno po tramvajskoj pruzi.

Isti radovi odvijat će se sutra i na okretištu Mihaljevac. Zato će od 8 do 17 sati biti otežan promet raskrižjem Gračanske i Ksaverske ceste. Promet će se odvijati suženim dijelom kolnika. 

Na Prilazu baruna Filipovića sutra će se odvijati radovi na plinskom priključku. Stoga će kod križanja s Ulicom Ivana Cankara od 8 do 18 sati biti zauzet dio kolnika. 

Radovi i u nedjelju 

U nedjelju će se raditi na javnoj rasvjeti u Ulici Andrije Hebranga, na dijelu od Preradovićeve ulice do Trga Republike Hrvatske. Stoga će Ulica Andrije Hebranga biti zatvorena za sav promet u fazama, od raskrižja do raskrižja. 

Građanima će biti dostupan obilazni pravac: A. Hebranga - Trg J. J. Strossmayera - Trg kralja Zvonimira - Trg A. Starčevića - Mihanovićeva - Trg Marka Marulića - Trg Antuna, Ivana i Vladimira Mažuranića - Trg Republike Hrvatske - V. Klaića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.