Pijan urlao ispred kuće, bacao kamenje, gušio člana obitelji, napao policiju...

Ilustracija: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Policija je objavila da je uhitila 36-godišnjaka iz Komina kod Ploča zbog pokušaja ubojstva člana obitelji. Policija je o ovom slučaju objavila detaljno priopćenje.

"Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Ploče, dovršili su kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem 36-godišnjeg hrvatskog državljanina osumnjičenog za niz kaznenih djela i to teško ubojstvo u pokušaju, prijetnju, pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i napad na službenu osobu", piše policija.

Naime, osumnjičeni 36-godišnjak je pod utjecajem alkohola, u nedjelju, 2. lipnja, oko 19,30 sati, ispred obiteljske kuće u mjestu Rogotin, nakon ranije prepirke, počeo vikati na članove svoje obitelji i bacati kamenje prema kući u kojoj zajednički žive.

Gušio člana obitelji, ovaj pao u nesvijest

Kada je ga je jedan od članova obitelji pokušao smiriti, osumnjičeni ga je fizički napao udarcem u glavu, nakon čega ga je pokušao smiriti drugi član obitelji kojeg je osumnjičeni također fizički napao, gušeći ga rukama oko vrata, uslijed čega je oštećeni izgubio svijest.

Tijekom trajanja navedenog sukoba osumnjičeni je svim članovima svoje obitelji u više navrata prijetio smrću, a prilikom intervencije policijskih službenika iste je fizički napao i pri tom ih lakše ozlijedio. Vrlo brzo je uhićen i uz primjenu sredstava prisile doveden u prostorije policije, objavila je policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 36-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.